Ofis mobilyalarının temizliğine önem veren mobilya sektörünün başında gelen Bürosit Antalya’nın temizlik konusunda detaylı bilgilendirmeleri aşağıdaki gibidir; Bürosit Antalya mobilya temizliğini kategorilere ayrılmasının en doğru seçenek olduğunu söylemektedir.
Bunlar;

Melamin (suntalam) kaplama mobilyaların temizliği;

Melamin genel bir tabir olup plastik malzemeden adını almıştır. Melamin kaplamalar suntalam ya da mdflam olması çokta önemli değildir. Her ikisinin de yüzeyi plastik kaplamalıdır. Bu nedenle bizim ilgilenmemiz gereken nokta yüzey temizliğidir. Melamin malzemelerin kenarları pvc bant ile çevrilmektedir. Bu nedenle nemli olan Antalya da ofis mobilyasında  pvc kaplı malzemelerin temizliğinin daha önemli olduğunu Bürosit Antalya, önemle altını çizmektedir. Pvc bantların üzerinde ıslaklığın kalmaması çok önemlidir. Kaldığı takdirde pvc banttan su sızıntısı olup mobilyanın zamanla şişmesine neden olacaktır.

Ahşap (alpi kaplama) Mobilyanın Temizliği;

Doğal ahşap olarak veya alpi kaplama olarak ofis mobilyalarında terimler bulunmaktadır. Antalya ofis mobilyalarının kullanımında doğal ahşap kaplamanın riskli olacağını belirten Bürosit Antalya eğer kullanılacaksa güneşten ve nemden mobilyanın temasının olmaması gerektiğini belirtmektedir. Doğal ahşap kaplamaları insan teni gibidir, güneş ışığıyla renk değiştirmektedir. Bu yüzden güneşle teması birebir olmaması gerekmektedir. Doğal ahşap ve lake ürünlerin bakımında bir diğer önemli konu temizliğinde kullanılacak olan bez tercihidir. Bürosit Antalya bu konuda mobilya termininden sonra ürünün yanında verilen mobilyanın özelliğine uygun bezlerin kullanılması konusunda müşterilerin hassasiyet göstermesi gerektiğini söylemektedir. Bu tarz hassas ürünlerde kullanılacak bez özelliğinin pürüzsüz ve pamuksu olmasına dikkat edilmesi gerekmektedir. Temizliği ciddi bir kirlenme olmadığı takdirde kesinlikle saf su ile olmasının altın bastırarak Çizen Bürosit Antalya bu konuda yapılan yanlışlar doğrultusunda ürünlerin kullanım ömrünün uzunluğunu etkilediğini belirtmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sepet

Back to Top