Ofis mobilyalarının değişme zamanı gelmedi mi?

Ofis mobilya tasarımını dünyada etkileyen firmaların başında gelen Bürosit markasının artık mobilya tasarımlarının değişmesi gerektiğini vurgulamaktadır.

1980-1990 yılları arasında klasik mobilyanın yaygınlaştığı ülkemizde coğrafik şartlara göre ofis mobilyası belirlenmesi gerektiğini söyleyen Bürosit Antalya firması bu konuda nasıl tercihler yapılması gerektiğini belirtmiştir.

Örneğin; Antalya ofis mobilyaları tercihinde koltuk kullanımlarının ergonomik yapısı dışında kişiye özel koltuk tercihi yapıldıktan sonra kumaş veya deri kullanımın önemli olduğunu belirten Bürosit Antalya firması, kesinlikle sıcak ve nemli bir bölge olan Antalya da suni deri kullanımın yanlış olduğunu belirtmektedir. Antalya ofis mobilya tercihinde koltuk tercihi doğal deri veya terletmeyen kumaş olmalıdır. Bunun yanı sıra masa tercihlerinde Antalya ofis mobilyasında doğal kaplama yerine alpi kaplama kullanımı daha doğrudur. Çünkü Antalya bölgesi nem oranı yüksek olan bir bölge olduğu için suni kaplamaların uzun ömürlü olacağını belirten Bürosit Antalya firması coğrafik açıdan sıcak veya soğuk memleketlerin hem koltuk hem de masa tercihinde farklılık göstereceğini üstüne basarak belirtmiştir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sepet

Back to Top